Laleh

Hej på er!  Hoppas ni mår bra. Vi sitter vid middagsbordet här och slappar med lite vin och jordgubbar. I lördags åkte vi in till Stockholm tidigt för att ta en frukost på vårat favoritställe på söder - Kaférang! Kan verkligen rekommendera det starkt om man vill starta sin dag med en riktigt härlig frukost! Deras granola är amazeballs. 


Efter det tog vi en promenad till Djurgården och Vasamuseet. Det passade perfekt för det regnade rätt rejält när vi var där inne, men vi hade tur med vädret resten av dagen. Blev sjukt imponerad av båten haha! Vi strosade runt i några timmar innan vi gick till hotellet och bytte om och promenerade ut till Skansen. Laleh spelade men jag måste säga att jag blev lite besviken på upplägget av konserten. Tyckte ljudet mellan låtarna var dåligt och hade gärna sett att hon inte ändrade om så mycket i musiken i låtarna som hon gjorde, men det var en helt okej konsert! 

Nu har barnveckan börjat och vi får se vad vi hittar på dessa dagar, det beror lite på vädret. Njuter verkligen av att ha semester, sååå skönt!! 

Vi hörs, puss och kram! 

Allmänt, Konserter | |
Upp