Konferenshelg

God morgon hörrni! 
Sitter på tåget till Örebro just nu så tänkte passa på att lägga upp lite bilder från helgen. Jag var nämligen iväg på konferens med jobbet till Danmark! Helgen har verkligen varit supermysig och vi har jobbat mycket med att lära känna varandra mer och gjort många samarbetsövningar. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Vi spenderade hela lördagen i en suuuupermysig park med vilda hjortar. Vi hade olika stationer vi skulle ta oss till med hjälp av cyklar, och det var helt fantastisk att få cykla runt i lugn takt och snacka med kollegorna samtidigt som det var lite tävlingsanda. Min grupp vann hela tävlingen, så det var kul! Har verkligen superbra kollegor och trivs enormt bra på jobbet, det känns väldigt tryggt där.

Var rätt trött igår så det var skönt att få komma hem igen. Men No rest for the wicked som man säger och nu är jag på resande fot igen, om än lite kortare idag! Den här veckan är det Örebro idag, imorgon och på torsdag och jobb de andra dagarna. I helgen vankas det konsert i Göteborg också, vilket jag är så sjukt pepp inför!!

Ha det bäst idag :* 
Allmänt, Travel | Danmark, konferens | |
Upp