TGIF

Förra fredagen efter att vi lämnat Washington blev det en konstfredag med besök på The Met! Överlag skulle jag säga att det inte riktigt är någonting för mig. Det fanns mycket att se och en del saker som faktiskt intresserade mig men för det mesta var det inget jag skulle lägga mycket pengar på (Tacka fasen för Pay-what-you-wish). Efter det blev det en kort promenad i Central Park och en lugn kväll. Vi var rätt slut efter två fullspäckade dagar i DC, det tar ändå på krafterna att gå så jädra mycket så vi tog det lugnt på hotellet på kvällen. 


Denna fredag var ännu mer lugn. Är fortfarande förkyld och lite hängig så känner inte för att göra så mycket, då lär det väl bara bli värre. Hängde i Teahouse tillsammans med en del folk för att säga Hej då till Izzie som åker till San Diego imorgon. Världens sötaste Fransyska, otroligt gullig och snäll, hon kommer vara saknad!! 

NY 2017 | | Kommentera |

Washington Day Two

Vitt och grönt är verkligen färgerna i Washington! Så jäkla ljust, fräscht och snyggt med vita marmorbyggnader, och vita byggnader överlag. Defintivt stilrent! Under torsdagen höll vi oss runt Capitol och gick runt i några få museum. Stora överraskningen var ju att de flesta museum är gratis, jäkligt bra för de som kanske inte har råd att betala, speciellt om man är en stor familj. Många museum i New York kostar men har även Pay-what-you-wish, också en sjukt bra grej om man kanske inte har råd eller vet ifall museumet är värt pengarna. Två stora museum med valfri inträdeskostnad är The Met och American Museum of Natural History, hett tips! 


H bränder sig rätt rejält i ansiktet och nacken under torsdagen haha. Det var sjukt underbart varmt och härligt väder! 26 grader och strålande sol. Love it!! 

En annan kul grej i Washington är att man faktiskt får gå in i Supreme Court-byggnaden, det var en trevlig överraskning. 

På kvällen satt vi på en bar under happy hour och fick sjukt mycket öl till väldigt bra pris plus en stor tallrik med musslor. Fanns många ställen som fokuserad på ostron och andra skaldjur, dont know why though. En mysig kväll var det i alla fall! 

NY 2017, Travel | | Kommentera |

Low and slow

Goddag allihopa! 

Ligger i sängen och är helt slut innan dagen ens har börjar. Ont i halsen och sjukt hängig. Börjar inte förrän 11.30 så det är skönt, men slutar 17.20 vilket är mindre skönt haha. Men men, bara tre lektioner så det borde jag väl stå ut med! Nu är det typ 6,5 vecka kvar innan jag åker hem, helt sjukt vad tiden springer iväg. Cambridgekursen har börjat och startade även två nya kurser i måndags inom Business, väldigt intressanta ämnen.
Nu ska ja fortsätta med att må dåligt i sängen, hörs sen! 

Allmänt, NY 2017 | | Kommentera |
Upp