WINNERBÄCK

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Hej på er! Hoppas ni har en bra helg. Konserten igår var amaaaazing, bra väder, bra sällskap och Lars Winnerbäck som alltid briljerar. Fyfan vad jag älskar att gå på hans konserter. Det känns i hela själen. 

Jag och Tove kom hem runt midnatt igår, gick och la oss relativt fort och lyckades faktiskt komma upp i tid för att gå och träna på campushallen, fyfan vad bra det kändes efteråt! Det var en skön promenad hem också efter det. Vi fixade iordning oss och gick ner mot stan efter det och åt lunch och gick på stan lite. Innan vi åkte hem till Tove igen köpte vi godis och mat till kvällen. Vi båda är helt slut så nu ligger vi och kollar på fotbollen som går på teven. Toves kille kommer hit senare och då blir det pad thai och skräckfilm! 

Trevlig kväll allihopa<3 
Allmänt, Konserter | Linköping, Winnerbäck, blogg, livsstil, resor | | Kommentera |

A better brekkie

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Hej på er! Hoppas ni mår bra, lite trött och hängig men det tror jag beror på att mensen kommer snart. Märker verkligen skillnad nu när jag inte tar p-piller att mina hormoner ballar ur till och från, så jävla jobbigt men det är jäkligt skönt att slippa äta piller också. Får se om jag börjar göra det igen eller inte. Hur som helst haha! 
Imorse åkte vi in tidigare till Stockholm för att mysa till det med en frukost på Wiener caféet! H överraskade mig igår och sa att han hade bokat bord, väldigt passande då jag var lite ledsen. Frukosten var god men servicen kunde faktiskt varit bättre. Vi var i princip några av de första som kom dit men det tog ändå 30-40 minuter för vår frukost att komma ut, samt att de hade glömt en av H’s beställningar.. vi var överlag nöjda ändå och det var en mysig frukost<3 

Nu är jag ensam hemma och äter sallad och kollar fotboll. H har varit på AW men är påväg hem nu. Jag ska packa inför helgen för imorgon åker jag till Linköpiiiiing! Äntligen är det dags för Winnerbäck och äntligen får jag träffa Tovsi igen. Senast var hennes födelsedag, helt sjukt vad tiden går fort!! 
Ska bli supermysigt att få träffa henne igen. Måste dock återgå till maten här så jag blir klar någon gång. 

Puss och kram! 
Allmänt, Food | Linköping, Stockholm, Winnerbäck, blogg, food, frukost | | Kommentera |

Gothenburg

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

God kväll! Hoppas midsommar var bra för er allihopa, och inte är så bakis idag haha. För oss spenderades dagen på Liseberg! Vi hade det jättemysigt och åkte karuseller hela dagen. Vi klarade oss även från regn trots att det var lite halvkyligt till och från. En bra dag för allihopa i alla fall!<3 vi hade tänkt boka bord på restaurangen intill men det visade sig vara stängt och barnen var ändå så pass trötta så det slutade med att vi köpte plockmat upp till hotellrummet. Barnen var nöjda och det är det viktigaste! 
Idag spenderades förmiddagen på universeum och efter det begav vi oss hemåt! Ca 4-5 timmar i bilen senare kom vi äntligen hem. 

Nu laddar vi om inför matchen ikväll, vi matchar med matchtröjor här och vi får besök av ett par kompisar. Trevlig kväll allihopa! 
Allmänt, Travel | göteborg, liseberg, midsommar, resor | | Kommentera |
Upp