Memorial Day

 
Idag är det Memorial Day här i USA och därför har vi varit lediga från skolan idag. Har varit en lugn dag med brunchmys och träning. Har fått lite måsten gjort men annars har det verkligen varit en slappdag. Vädret har inte heller varit på topp så man har inte behövt ha dåligt samvete för att slösa bort en fin dag. 
 
Har även funderat på en teori som uppenbarade sig inatt. Jag har fått höra från olika håll att jag kan vara väldigt positiv, och jag själv känner mig mer positiv nu än förut. Har funderat lite på hur det kommer sig med tanke på att jag, även som många andra, kämpar med svårigheter i livet. Eller egentligen handlar det mer om hur jag inte får utbrott när jag blir upprörd (Ni skulle varit med mig som sjuåring, utbrott var min specialitet i skolan haha). Och jag har nu kommit på att jag drömmer väldigt ofta att jag skriker. Jag skriker inte högt i sömnen utan jag skriker i själva drömmen, och jag skriker så högt att jag vaknar. Det är liksom som att jag använder all min kraft till att skrika och när all negativ energi är borta vaknar jag upp, som att jag har en tank med negativ energi som jag tömmer lite då och då.  Dessa drömma kommer till och från och min slutsats är alltså att jag gör av med negativ energi i sömnen. En annorlunda tanke men jag väljer att tro på den haha! Det håller mig positiv i stor utsträckning i alla fall och det är ju till en fördel både för mig och andra. 
Allmänt, NY 2017 | Livsstil, Manhattan, Newyork, Tankar | | Kommentera |

Black Tap

 
Alltså denna.. Galet sjuka kaloribomben som var totalt värd att äta!! M to the fucking ums. Black Tap är kända för sina crazy shakes och de är verkligen helt sjuka. Lite dyrare men det är ju förståeligt med tanke på hur de ser ut. Så är ni i New York rekommenderar jag er att ta en sväng förbi detta ställe. Finns ett i lower Manhattan och ett som ligger relativt nära Central Park. Är dock rätt vanligt att det är kö men vi hade tur och behövde bara vänta i ungefär 5 minuter. Men det verkar gå rätt fort och det är värt det alla dagar i veckan!! 
 
Food, NY 2017 | | Kommentera |

Smorgasburg

 
Söndagens bravader bjöd på jättehärligt väder och matmarknad i Prospect Park i Brooklyn tillsammans med Mirja och Julia! Gick runt ett tag och spanade in alla matstånd innan jag och Mirja ställde oss i den långa kön till ett stånd som sålde gudomligt goda pommes haha. Lite tråkigt kan man väl tycka på en matmarknad men det var värt att köpa dem! Julia hittade dock något så originellt som en nudelburgare, typ en vanlig burgare fast med "nudelbröd", konstig kombination men Julia tyckte det smakade helt okej. Efter ett par timmar där så begav vi oss tillbaka till Manhattan. Känns så tråkigt att inte kunna shoppa som jag hade tänkt från början men i och med att jag åkte på restskatt (inte mitt fel dock) så sprack hela min budget här borta. Känner däremot att jag verkligen har fått och kunnat göra nästan allt av det jag har velat göra ändå! 
 
Och tydligen så står det en uppblåsbar ballerina vid Rockafeller Center, till vilket syfte har jag ingen aning om men det var ju en rolig syn i alla fall haha. Vi åkte hem runt sjusnåret eftersom alla tre var skapligt trötta. En supermysig dag med mina fina Schweiziskor!<3 Kommer bli så ledsamt att behöva lämna dem. 
 
Nu dags att sova! God natt och god morgon Sverige, ha en toppendag allihopa! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp