Washington Day Two

Vitt och grönt är verkligen färgerna i Washington! Så jäkla ljust, fräscht och snyggt med vita marmorbyggnader, och vita byggnader överlag. Defintivt stilrent! Under torsdagen höll vi oss runt Capitol och gick runt i några få museum. Stora överraskningen var ju att de flesta museum är gratis, jäkligt bra för de som kanske inte har råd att betala, speciellt om man är en stor familj. Många museum i New York kostar men har även Pay-what-you-wish, också en sjukt bra grej om man kanske inte har råd eller vet ifall museumet är värt pengarna. Två stora museum med valfri inträdeskostnad är The Met och American Museum of Natural History, hett tips! 


H bränder sig rätt rejält i ansiktet och nacken under torsdagen haha. Det var sjukt underbart varmt och härligt väder! 26 grader och strålande sol. Love it!! 

En annan kul grej i Washington är att man faktiskt får gå in i Supreme Court-byggnaden, det var en trevlig överraskning. 

På kvällen satt vi på en bar under happy hour och fick sjukt mycket öl till väldigt bra pris plus en stor tallrik med musslor. Fanns många ställen som fokuserad på ostron och andra skaldjur, dont know why though. En mysig kväll var det i alla fall! 

NY 2017, Travel | |
Upp