Dubai Six

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Siiiista dagen här i Dubai :( vi ska snart åka till flygplatsen så tänkte passa på att skriva något lite snabbt innan det. 
Idag åkte vi som sagt på en guidad tur till Abu Dhabi och Sheik Zayed-Moskén! Helt otroligt vacker byggnad med extremt mycket detaljer. Tycker det är så fascinerande att man skapa något så detaljerat och vackert! Kommer visa mer bilder från moskén senare. 
Tror vi var tillbaka på hotellet runt halv tre då hela turen att flyttats fram lite. Men då gick vi i alla fall ner till poolen för första gången denna resa och chillade lite. En timme låg vi innan vi gick och gjorde annat hahah. Så duktiga var vi på att slappa. Vi gick och åt en glass från glassbaren som låg inne på hotellet. H tog en glass med ätbart guldöverdrag och och jag valde salted caramel, så goda båda två!! 

Kvällen spenderades på Dubai festival city med lite snabb shopping och middag men avslutades på hotellets takbar, Eve’s som den så fint heter ;-) nu är det dock dags att packa det sista innan vi drar. Vi hörs när vi är i Sverige igen. Puss! 
Travel | Dubai, abudhabi, glass, moske, travel | |
Upp