Dubai two

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Hej på er! Vi kom nyss till hotellet efter en tidig ökensafari. Klockan ringde 04.00 imorse och fy satan vad trött jag är nu haha. Men det var helt klart värt att gå upp så tidigt för den aktiviteten! Har massor med bilder från morgonen men det får bli ett separat inlägg. 

Tänkte bara visa lite gott och blandat från igår! Vi började med att åka till the frame som ligger lite lite utanför stadskärnan, stort jäkla bygge i guld som ramar in staden på ett snyggt sätt. Vi åkte upp längst upp där man kunde ta kort både på sidorna och nedåt som ni ser. Så jäkla ballt att gå över glasgolvet! Efter det åkte vi till en supermysig galleria och strosade runt några timmar, åt burgare på Shake schack och en fika på starbucks haha. 

Timmarna går så efter gallerian tog vi taxi till hotellet och gjorde oss iordning oss inför middagen, jag hade bokat bord på en italiensk restaurang i Souk al Bahar. Innan middagen gick vi dock promenadstråket runt operan och fontänen, och H hade hittat dessa fina vingar som ni ser ovan så det var ju klart att vi ville ta kort med dem! 
Middagen var bra på första parkett med utsikt över Burj Khalifa och fontänspelet, det är otroligt vackert när de sätts igång på kvällarna! Dagen avslutades med en drink i baren på hotellet. 

Nu ska jag dock börja packa här, det är dags att byta hotell och den här gången ska vi neråt till Dubai Marina! Hej så länge :*
Travel | Dubai, burjkhalifa, resor, travel, wingsofmexico | |
Upp