Afternoon Tea @ Burj Khalifa

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

God morgoooon! Hoppas starten på det nya året har varit bra. Vi ha rivstartat på jobbet och kör på med bokslutet för fullt, så denna vecka finns det inte utrymme för något annat. Det är tur att man trivs så bra på jobbet, då blir det automatiskt sjukt mindre jobbigt! 

Jag sitter på tåget in till Stockholm just nu och tänkte berätta lite om vår första aktivitet i Dubai, vilket var afternoon Tea uppe på 122:a våningen i Burj Khalifa, ca 400 meter upp. Det var lite pricy men både jag och H tyckte att det helt klart var värt det priset. Du får en helt amazing vy över staden, toppservice och mycket mat. Se bara på desserttornet?! H ska få credd för den sista bilden som han tog inne på herrtoaletten, tycker den är riktigt ball. Vi valde det "stora" paketet dryckmässigt och man fick verkligen hur mycket att dricka som helst. Det blev en hel flaska champagne, varsin mocktail, en chokladdryck, kaffe, te och  vatten. Hade vi velat haft mer hade vi fått det men a girl’s gotta eat också liksom haha. 

Till förrätt blev det 6 små rätter, minns inte vad allt innehöll men det var en blandning av fisk, kött och vegetariskt. Ingen enorm smakupplevelse egentligen men estetiskt vackert och gott. Varmrätten gick att välja mellan kyckling och fisk om jag minns rätt, H valde kammusslor och jag kyckling, såklart. Också en fröjd för ögat men samma här ingen jättestor smakupplevelse. Det var absolut gott men det kändes som att de hade satsat mer på utseende än kryddning. 

När tornet med alla efterrätter kom in blev man ju som ett barn på julafton haha! Det fanns två av allt, mycket var gott men vissa saker var lite torra tyvärr. Orkade inte smaka på allt även om jag hade velat haha. Tror vi satt uppemot tre timmar där uppe. Det var extremt skönt att inte stressa även om mat och dryck kom in på löpande band. 

Det gick även runt en kille och spelade elektrisk fiol, så mysigt! Utsikten var verkligen utöver det vanliga även om stadsvyn kanske inte är den vackraste. Allt som allt var det en jättebra och mysig upplevelse, en bra start på vår vecka! <3 
Travel | Dubai, afternoontea, burjkhalifa, travel, view | |
#1 - - ajlimullersandvik.blogg.se:

det ser ju helt underbart ut, jag är verkligen avis :D Blir så himla sugen på att sluka rubbet nu!

Svar: Ja det var fantastiskt!!
Evelina Lindstrand

Upp