Desert safari

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag och ännu en helg är över. Igår var jag i Eskilstuna och firade morfar och umgicks med  familjen som bor i E-town, jättemysigt! Hann även umgås lite med Poppe och Linda och Niklas också. 

Hur som helst, tänkte berätta lite om ökensafarin vi hade inbokad under Dubai! Vi valde en morgonsafari och tur var väl det för vi var helt ensamma! Det var verkligen svinkallt när vi åkte ut men när solen väl gått upp värmde den lite i alla fall. Vi började i alla fall med kamelridningen i mörkret och följde soluppgången på kamelryggarna. Efter en kort paus fortsatte vi till en sanddyna där vi åt en frukost, som faktiskt var över förväntan även om det inte var något speciellt. 

Efter frukosten fick vi prova på sandboarding, vi tyckte inte det var något speciellt så vi ville snabbt testa nästa grej. Vi fick även ha en falk över armen, och guiden tog lite bilder på oss. Nästa grej vi fick göra var att åka fyrhjuling och det var så kul!! Det var en av höjdpunkterna på safarin faktiskt, vi måste åkt runt i minst 20 minuter i alla fall innan vi avslutade fyrhjulingsrundan. Sist men inte minst fick vi åka sandduning (tror jag det heter) och det var lite läskigt men också sjukt kul! Allt som allt var vi ute i ca 5 timmar. Detta var också en mer kostsam aktivitet men helt klart värt varenda krona. Det var så mysigt att få uppleva det med H<3 
Travel | Dubai, desert, safari, travel | |
#1 - - Angelica Wåhlin:

Så häftigt!

Upp